Poliisi pyytää havaintoja Kouvolassa 18.9.2023 tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta

Julkaisuajankohta 20.9.2023 11.25
Uutinen

Poliisi pyytää havaintoja 18.9.2023 Kouvolassa Tehontien ja Sydänmaantien risteyksessä tapahtuneesta henkilöauton ja polkupyörän välisestä onnettomuudesta.

Polkupyöräilijä jäi maanantaina 18.9.2023 noin kello 07:15 toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton töytäisemäksi suojatiellä Kouvolassa. Pyöräilijä oli ajamassa kevyenliikenteen väylää Tehontietä pitkin kohti Kuutostietä. Törmäys henkilöauton kanssa tapahtui Tehontien ja Sydänmaantien risteyksessä, kun pyöräilijä oli ylittämässä Sydänmaantietä suojatietä käyttäen. Pyöräilijä selvisi tapahtumasta ilman vakavia vammoja.

Pyöräilijään törmännyt henkilöauto oli pysähtynyt paikalle, mutta jatkanut sitten matkaansa. Henkilöauto oli valkoinen farmariauto, jonka kuljettajana oli nainen.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Kymenlaakso Liikenne Uutinen