Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesti polkupyöräilijään törmänneestä autoilijasta

Julkaisuajankohta 18.5.2024 15.47
Uutinen

Kiteellä polkupyöräilijä jäänyt mahdollisesti auton tönäisemäksi. Kontiolahdelta tavattiin rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja.

Poliisi tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja liikennepakoa tieliikenteessä. Hätäkeskukseen ilmoitettiin, että Kiteellä oli perjantai-iltana klo 22 jälkeen löydetty polkupyöräilijä makaamasta maasta Kiteentie 26 kohdalla. Paikalla tehtyjen havaintojen perusteella on syytä epäillä, että polkupyöräilijä on joutunut henkilöauton tönäisemäksi, josta syystä hän on kaatunut. Polkupyöräilijä oli loukkaantunut, mutta ei vakavasti. 

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

Poliisipartio tapasi Kontiolahdella perjantaina alkuillasta henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. 

Itä-Suomen poliisilaitos Kitee Kontiolahti Pohjois-Karjala Uutinen