Poliisi pyytää havaintoja törkeästä ryöstöstä juhannusaattona

Julkaisuajankohta 5.9.2023 13.09
Uutinen

Helsingin poliisi toivoo yleisöltä vihjeitä epäillyistä, jotka liittyvät Vuosaaressa tapahtuneeseen törkeään ryöstöön 23. kesäkuuta 2023.

Rikoksen uhri on 56-vuotias mies, joka pahoinpideltiin ja jolta anastettiin omaisuutta Villa Ullaksen grillikatoksen edessä. Epäilty rikos tapahtui noin kello 22, ja paikalla oli paljon ihmisiä.

Asianomistajan kimppuun hyökkäsi kaksi miestä, jotka ovat noin 40–50-vuotiaita. He olivat normaalivartaloisia ja vaaleaihoisia. Toisella epäillyistä oli päässä keltainen Alepa-kalastajahattu. Toisella miehellä ei ollut paitaa, ja hänellä oli tatuointi rinnassa.

Miesten mukana oli noin 40–50-vuotias nainen. Hän oli noin 160–165 senttimetriä pitkä ja tukevavartaloinen. Naisella oli vaaleat hiukset, ja yllään hänellä oli musta- tai sinivalkoraidallinen mekko.

Kolmikko hyökkäsi asianomistajan kimppuun uudestaan osoitteen Hiekkajaalanranta 5 kohdalla. Pahoinpitely loppui, kun silminnäkijä huusi soittaneensa poliisille. Epäillyt poistuivat Ullaksenpuiston suuntaan.

Kaikki havainnot ja tiedot rikoksesta epäillyistä pyydetään ilmoittamaan ryosto.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää avusta jo tässä vaiheessa.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen