Poliisi pyytää Raaseporissa mönkijällä jalankulkijaan törmännyttä henkilöä ilmoittautumaan

Julkaisuajankohta 13.9.2023 13.56
Uutinen

12.9. kävelijään Skuruntiellä törmänneen mönkijän kyydissä oli kuljettajan lisäksi matkustaja. Ilmoittautuminen ja muiden silminnäkijöiden havainnot pyydetään sähköpostitse tai puhelimitse.

Mönkijällä ajanut kuljettaja osui jalankulkijaan Pohjassa Skuruntiellä tiistaina 12.9. noin kello 20.35. Jalankulkija oli yrittänyt kädellä heiluttamalla pysäyttää mönkijän muistuttaakseen kuljettajalle, että Skuruntiellä on moottorikulkuneuvoilla ajaminen kielletty. Mönkijä oli ohi ajaessaan osunut jalankulkijaa käteen, minkä seurauksena jalankulkija oli kaatunut maahan. Mönkijä oli poistunut paikalta pysähtymättä.

Jalankulkijan mukaan mönkijää kuljetti nuori poika ja kyydissä istui tyttö. Tytön kypärän alta näkyi vaaleat hiukset, jotka olivat poninhännällä.

Poliisi tutkii tapahtunutta muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää mönkijän kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Kuljettaja tai muut henkilöt, jotka ovat nähneet tapauksen, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Liikenne Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Raasepori Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta