Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja epäillystä törkeästä pahoinpitelystä

7.7.2021 16.01
Uutinen

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa toistaiseksi tuntemattoman henkilön epäillään lyöneen 27-vuotiasta miestä kadulla hengenvaarallisesti. Epäilty pahoinpitely tapahtui Annankadun ja Kampin metroaseman välillä perjantaina 2.7.2021 noin kello 23–00.

Asianomistaja poistui Anna K -ravintolasta perjantaina kello 23:n jälkeen. Ravintola sijaitsee osoitteessa Annankatu 23. Mies oli lievästi päihtynyt.

Uhri käveli kohti Kampin metroasemaa, kun tuntematon epäilty löi häntä yhtäkkiä leukaan. Isku tapahtui täysin yllättäen. 

– Tämän jälkeen tapahtumien kulussa on aukkoja. Asianomistaja mahdollisesti kaatui maahan tai häntä lyötiin uudestaan. Epäilty on saattanut käyttää tilanteessa jonkinlaista astaloa, sanoo tutkinnanjohtaja, komisario Tuomas Lindholm.

Pahoinpitelyn jälkeen asianomistaja matkusti taksilla kotiin. Hän nousi autoon todennäköisesti lähellä Kampin ostoskeskusta. 

Kotoaan mies lähti päivystykseen, koska hän oli saanut pahoinpitelyssä leukaan verta vuotavan haavan. Sairaalassa hänellä todettiin hengenvaarallinen päävamma. 

Poliisi pyytää yleisöltä apua tapauksen selvittämiseen. Kaikki tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat arvokkaita. Poliisia kiinnostavat erityisesti havainnot asianomistajasta tai mahdollisesta epäillystä juuri ennen tekoa, sen aikana ja sen jälkeen.

Kaikki tiedot pyydetään osoitteeseen [email protected] tai 050 562 7405.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen
Helsingin poliisilaitos
rikosasiat