Poliisi pyytää vihjeitä tulipaloista Kokemäen Kauvatsalla

Julkaisuajankohta 25.3.2024 14.43
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi tutkii kahta tahallaan sytytetyksi epäiltyä tulipaloa Piilijoen koulutiellä Kokemäen Kauvatsalla. Paloista ensimmäinen tapahtui viime vuoden marraskuussa ja toinen viime viikonloppuna.

Piilijoen koulutiellä sijaitsevassa samassa pihapiirissä paloi 24. marraskuuta 2024 navettarakennus ja lauantaina 23. maaliskuuta varastorakennus. Ensimmäisessä tulipalossa hätäkeskukseen tuli ilmoitus palosta kello 00.56 ja jälkimmäisessä kello 01.05.

Poliisi epäilee molempien tulipalojen olevan tahallaan sytytettyjä. Molemmissa tapauksissa rakennukset tuhoutuivat kauttaaltaan.

Tapauksia tutkitaan törkeinä vahingontekoina. Poliisi ei tässä vaiheessa esitutkintoja voi kertoa tapauksista tarkempia yksityiskohtia.

Kaikki havainnot ja vihjeet poliisille

Lounais-Suomen poliisi pyytää kansalaisia ottamaan yhteyttä, mikäli jollain on havaintoja alueella liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista tapahtumien aikaan. Poliisi pyytää myös ottamaan yhteyttä, jos tutkittavista tapauksista on jotain muuta tietoa.

Mahdolliset havainnot ja tiedot voi toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Kokemäki Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen