Poliisi selvitti kioskin ja kaupan ryöstöt Porissa

Julkaisuajankohta 8.6.2023 13.14
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi on selvittänyt Porissa Sirkustorin läheisyydessä viikon sisällä tapahtuneet kaksi kauppaliikeryöstöä. Molemmista ryöstöistä epäillään samaa henkilöä, joka on esitutkinnassa myöntänyt teot.

Ensimmäinen ryöstöistä tapahtui lauantai-iltana 3. kesäkuuta puoli seitsemän aikaan illalla. Epäilty ryöstäjä oli mennyt Sirkustorilla sijaitsevaan kioskiin ja vaatinut myyjältä rahoja kassasta. Hän oli tehostanut vaatimustaan esittämällä myyjälle mukanaan ollutta veistä. Ryöstäjä sai saalikseen käteistä rahaa.

Seuraavana maanantaina hieman ennen iltakymmentä epäilty ryöstäjä oli uhannut veitsellä Sirkustorilla sijaitsevan marketin kassatyöntekijää. Ryöstäjä sai tälläkin kertaa mukaansa seteleitä kassasta. Kummassakin tapauksessa ryöstäjä sai saalikseen muutaman sadan euron edestä käteistä rahaa.

Poliisi epäilee molemmista tapauksista samaa henkilöä, joka on esitutkinnassa myöntänyt teot. Epäilty oli tutkinnan aikana pidätettynä, mutta hänet on nyt vapautettu. 

Poliisi pääsi epäillyn jäljille omilla taktisilla tutkintamenetelmillään. Seuraavaksi esitutkintaa jatketaan muun muassa asianosaisten vaatimusten selvittämisellä.

Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Uutinen