Poliisi turvaa päättäjäisten juhlintaa Kaakkois-Suomessa

Julkaisuajankohta 1.6.2024 19.58
Uutinen

Poliisi valvoo koulujen päättäjäisviikonloppuna tehostetusti alaikäisten päihteiden käyttöä ja hallussapitoa. Voit seurata päättäjäisillan sujumista Kaakkois-Suomessa tästä uutisesta.

Klo 01.10 Illan aikana poliisi on puuttunut ilotulitteiden käyttöön Etelä-Karjalassa. Poliisi on puuttunut joitakin kertoja myös nuorten välisiin nujakoihin sekä Etelä-Karjalassa että Kymenlaaksossa. Pääosin ilta on sujunut päättäjäisten juhlijoiden osalta edellisvuosien tapaan. Tätä uutista ei enää päivitetä.

Klo 00.45 Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa on illan ja yön edetessä ollut jonkin verran päihtyneitä alaikäisiä juhlijoita. Poliisi on poistanut ja hävittänyt alaikäisten hallusta löytyneitä alkoholijuomia sekä kuljettanut päihtyneitä nuoria kotiin.

Klo 22.30 Alkuilta on ollut hälytystehtävien osalta Kaakkois-Suomen poliisilla kiireinen. Koulujen päättyminen ei ole kuitenkaan näkynyt merkittävästi tehtävien määrässä, kertoo komisario Juha Hassel.

Klo 19.50 Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen komisario Harri Horttanainen kertoo, että nuoret ovat tähän mennessä viettäneet iltaa maltillisesti ja käyttäytyneet hyvin. 

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Poliisin ennalta estävä toiminta Päivittyvä uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta