Poliisi tutkii Kuhmoisten liikenneonnettomuutta

29.7.2021 9.50
Uutinen

Eilisessä onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä.

Kuhmoisissa keskiviikkona 28.7.2021 tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu. Onnettomuuspaikka sijaitsee tiellä 24, noin kaksi kilometriä Kuhmoisista Jämsän suuntaan.

Paikkatutkinnan perusteella onnettomuudessa osallisena ollut henkilöauto oli tulossa Jämsän suunnasta. Yllättäen ajoneuvo oli ajautunut suoralla tieosuudella kulkusuunnassaan oikealle pientareen sorakaistalle ja sen jälkeen kaartanut jyrkästi vasemmalle yli vastaantulevan kaistan.

Henkilöauto päätyi suunnassaan vasemmalle ojaan jääden katolleen. Ajoneuvoa kuljettanut mies ja hänen matkustajana ollut vaimonsa menehtyivät onnettomuuspaikalle. Ajoneuvossa ei ollut muita matkustajia.

Sisä-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Esitutkinnassa pyritään selvittämään onnettomuuteen johtaneita syitä. Selvitettävänä on muun muassa, oliko alkoholilla osuutta asiaan, aiheutuiko onnettomuus autoon tulleesta teknisestä viasta tai saiko kuljettaja tilanteessa sairaskohtauksen tai muun vastaavan. Alustavien tietojen perusteella tilanteessa ei ole ollut ylinopeudesta kyse. 

Asiassa suoritetaan myös kuolemansyyntutkinta, mistä ei tiedoteta sen enempää. 
 

Kuhmoinen Liikenne Rikokset ja tutkinta Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen
Sisä-Suomen poliisilaitos
liikenne
liikenneonnettomuudet