Poliisi pyytää havaintoja Koivukylässä tapahtuneesta väkivaltarikoksesta

Julkaisuajankohta 6.2.2024 14.29
Uutinen

Sunnuntaina 4.2.2024. noin klo 17.30-17.45 Vantaalla Koivukylän ostoskeskuksella puukotettiin kahta alle 18-vuotiasta henkilöä.

Uhreille teräaseella aiheutetut vammat ovat vakavia, mutta poliisin tietojen mukaan heidän tilansa on tällä hetkellä vakaa. Uhreja on esitutkinnan aikana päästy jo puhuttamaan, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Anne Tuomisto.

Esitutkinnassa selvinneen perusteella tapahtuneeseen liittyy suuri joukko nuoria. Tapahtumapaikalla on mainittu kyseessä olleen jonkinlainen välien selvittely, mutta tarkempi tapahtumien kulku ei vielä toistaiseksi ole tiedossa. Tekoja tutkitaan tapon yrityksinä. 

Poliisi pyytää tapahtuneesta tietoja ja mahdollisia silminnäkijähavaintoja. Kaikki tiedot ja havainnot tapahtuneesta ovat arvokkaita ja ne pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 050 3999026. 

- Esitutkinta on alkuvaiheessa eikä poliisilla ole siitä tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa, Tuomisto jatkaa.

Ostoskeskuksella on sunnuntaina noin iltakuuden aikaan tapahtunut myös pahoinpitely, joka ei liity tutkittaviin tapon yrityksiin. Tässä tilanteessa henkilöä on lyöty kasvoihin ja molemmat osalliset ovat teon jälkeen poistuneet sisälle kauppaliikkeeseen. 
 


 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Vantaa