Poliisihallituksen infotilaisuus 10.12.2021 tulkkauspalveluiden yhteishankinnasta

Julkaisuajankohta 1.12.2021 9.30
Uutinen

Poliisihallitus järjestää tulkeille ja tulkkimarkkinoille infotilaisuuden suunnitteilla olevasta tulkkauspalveluiden yhteishankinnasta.

Poliisihallitus, Rajavartiolaitos, Tulli, Tuomioistuinvirasto, Oikeusministeriö ja Rikosseuraamuslaitos järjestävät tulkeille ja tulkkimarkkinoille infotilaisuuden virastojen yhteisestä suunnitteilla olevasta tulkkauspalvelujen kilpailutuksesta.

Infotilaisuus järjestetään 10. joulukuuta klo 15.00 etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Alla on linkki Teams-kokoukseen:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuudessa on tarkoitus lyhyesti kuvailla mm. suunnitteilla olevan hankinnan hankintamenettelyä, kilpailutuksen aikataulua sekä kilpailutuksessa vaadittavien tulkkien osaamistasoja. Tilaisuudessa ei vastata hankintaa koskeviin yksittäisiin kysymyksiin, vaan tarkoituksena on tiedottaa markkinoita tulevasta kilpailutuksesta.

Infotilaisuuden jälkeen kilpailutuksesta julkaistaan tietopyyntö hankintailmoitukset.fi -palveluun. Tietopyyntö tulee sisältämään luonnosmateriaaleja kilpailutusdokumentaatiosta markkinatoimijoille kommentoitavaksi.

Tervetuloa infotilaisuuteen!

Lisätiedot: juho.lehtoviita@poliisi.fi 

Hankintailmoitukset Poliisihallitus Uutinen