Poliisilla työntäytyinen vuorokausi Hämeessä

3.6.2021 9.03
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulun vuorokausi ollut poliisille tehtävien osalta varsin kiireinen. Tehtäviä oli kaikkiaan 235 kappaletta koko laitoksen alueella. Liikenteestä aiheutuvia tehtäviä oli varsin paljon, mm useampia kolareita käytiin selvittelemässä. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi seitsemän henkilöä

LAHTI

Keskiviikkoaamuna kello 7.20 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöstä, joka oli anastanut Saksalassa sijaitsevasta autovuokraamosta auton avaimia sekä muuta omaisuutta. Tekijä oli tullut häirityksi, kun työntekijä oli tullut paikalle. Tekijä oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. Muutama tunti myöhemmin poliisi sai ilmoituksen henkilöstä, joka oli näpistelemässä Triossa sijaitsevassa kaupassa. Noin 25-vuotias mies oli otettu kiinni vartijoiden toimesta tämän ollessa poistumassa kaupasta. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi omaisuutta mikä osoittautui Saksalassa olevasta autovuokraamosta anastetuksi. Mies otettiin kiinni Lahden poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi. Miestä epäillään varkaudesta.

FORSSA

Keskiviikkona puolen päivän aikaan poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Tuomolankadun ja Jokioistentien risteyksessä. Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja moottoripyörä. Poliisin alustavan selvityksen mukaan Tuomolankadun suunnasta tullut henkilöauto oli ollut kääntymässä vasemmalle kohti Forssan keskustaa. Jokioisten suunnasta oli tullut noin 50-vuotiaan miehen kuljettama moottoripyörä, joka oli törmännyt eteen kääntyneen auton perään. Moottoripyöräilijä loukkaantui ja toimitettiin hoitoon Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

IITTI

Keskiviikkona iltapäivällä kello 16.35 aikaan liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti Kauppakadulla Kausalassa epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut noin 50-vuotias mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

HATTULA

Keskiviikkoiltana kelo 19.30 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen liikennevahingosta, missä henkilöauto oli törmännyt Tallitiellä sijaitsevan kauppaliikkeen pihassa toiseen pysäköitynä olleeseen henkilöautoon sekä valaisinpylvääseen. Autoa kuljettanut noin 50-vuotias mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
varkaus