Poliisilla vilkas viikonloppu Etelä-Kymenlaaksossa

10.5.2021 14.43
Uutinen

Kotkassa autoiltiin huumaantuneena viikonlopun 7.-9.5.2021 aikana. Asuntoihin tunkeuduttiin Virolahdella. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja.

Poliisi pysäytti Hovinsaarella perjantaina aamupäivällä henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen ilman ajo-oikeutta ja huumaantuneena. Karhuvuoressa poliisi niinikään pysäytti kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja ajoneuvon kuljettamiseen ajo-oikeudetta. Kotkansaarella mopon kuljettajaa, joka törmäsi jo torstaina risteysalueella oikealta tulleeseen henkilöautoon, epäillään syyllistyneen ajoneuvorikkomukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Mopossa oli väärät kilvet, eikä se ollut tieliikenteeseen tarkoitettu. 

Lauantaina Aittakorvessa poliisi pysäytti kuljettajan, jonka epäillään kuljettaneen autoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena ja jota epäillään siis rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Karhulassa poliisi pysäytti kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Sunnuntaina Suulisniemessä poliisin pysäyttämän kuljettajan näyte antoi viitteitä kannabiksen ja amfetamiinin käytöstä, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Karhuvuoressa pysäytettiin kuljettaja sivullisen ilmoituksen perusteella ja kuljettajan epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen ja rattijuopumukseen.

Poliisi pyytää lisäksi silminnäkijähavaintoja viime viikon torstaina, 6.5.2021,  Virolahdella tapahtuneista asuntoihin tunkeutumisista. Kahden naisen onnistui tunkeutua kahteen eri asuntoon ja anastaa muun muassa käteistä rahaa ja pankkikortin. Kolmannessa kohteessa teko jäi yritykseksi. Tekijät ovat olleet liikkeellä henkilöautolla. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: [email protected] tai puhelimitse: 0295 414 559

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Rikokset ja tutkinta Uutinen Virolahti
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikennerikokset
rikoksentorjunta
rikokset