Poliisilla vilkas viikonloppu Lappeenranta - Imatran alueella

Julkaisuajankohta 18.7.2021 15.38
Uutinen

Viikonlopun aikana kirjattiin useita vahingontekoja, jotka olivat kohdistuneet ajoneuvoihin. Liikenteestä tavattiin viisi henkilöä, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Nämä tapahtuivat Imatralla, Luumäellä, Lappeenrannassa ja Lemillä. Yksi henkilö, jota epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Imatralla sekä yksi henkilö, jota epäillään vesiliikennejuopumuksesta ja vesiliikennerikoksesta Parikkalassa

Ruokolahdella sattui kahden ajoneuvon välinen kolari Puumalantien ja Rasilantie risteyksessä. Yksi henkilö toimitettiin paikalta sairaalaan jatkotutkimukseen. 

Törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillään henkilöä, joka ajoi VT 6:lla Imatralla henkilöautolla 100 km/h nopeusrajoitusalueella 175 km/h. Toista henkilö epäillään myös törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun hän ajoi Luumäellä henkilöautolla 100 km/h nopeusrajoitusalueella 180 km/h. Imatralla poliisi pysäytti moottoripyöräilijän, joka keuli ajaessaan moottoripyörällä. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja tapahtui Taipalsaarella, missä ajoneuvoa oli potkittu, Lappeenrannassa, missä ajoneuvon renkaita oli puhkottu ja toisen ajoneuvon keskuslukitusta oli vahingoitettu ja Imatralla, missä ajoneuvon päälle oli tyhjennetty jauhesammutin.

11.7.2021  poliisi tiedotti henkilöetsinnästä Vilkjärvellä, missä edellisenä iltana kalastamaan lähteneen henkilön soutuvene oli ollut ajelehtimassa. Tänään kadonneeksi ilmoitettu henkilö löytyi kuolleena ja poliisi selvittää  kuoleman syytä. 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen