Porvoossa mopomiitti lauantaina 18.5.2024, Itä-Uudenmaan poliisilaitos on paikalla varmistamassa tapahtumaturvallisuutta

Julkaisuajankohta 16.5.2024 15.04
Uutinen

Mopoilevat nuoret järjestävät Porvoossa mopomiitin, johon odotetaan 200-400 osallistujaa. Tapahtuma alkaa lauantaina 18.5. kello 17 ja päättyy sunnuntaina puolella kello 00.30.

Mopoilevien nuorten järjestämä mopomiitti starttaa Porvoossa lauantaina kello 17 osoitteesta Ratsumestarinkatu 9 (Gigantin parkkipaikka). Nuoret ajavat illan aikana ennalta sovitun liikennesuunnitelman mukaan neljälle eri kokoontumispaikalle. 

Kyseessä on yleisötilaisuus, jonka järjestämisestä Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tehnyt päätöksen. Poliisilaitoksen lisäksi nuoret ovat hoitaneet tapahtumaan järjestelyitä yhteistyössä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen ja Porvoon kaupungin eri toimijoiden kanssa. 

- Itä-Uudenmaan poliisilaitos on resursoinut tapahtumaan liikennepoliisisektorin partioita varmistamaan tapahtumaturvallisuutta. On hienoa, kuinka nuoret itse ovat hoitaneet asioita viranomaisten suuntaan, sanoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupasektorin ylikonstaapeli Jarkko Turunen. 

Poliisi valvoo, että muualla kuin ennalta mopomiitin käyttöön suljetuilla alueilla noudatetaan tieliikennelain säädöksiä.   
 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Liikenne Poliisin ennalta estävä toiminta Poliisin lupapalvelut Porvoo Uutinen