Raskaan ajoneuvon kuljettaja päihtyneenä

Julkaisuajankohta 12.5.2022 9.07
Uutinen

Päihtyneitä kuljettajia ja kaahaileva moottoripyöräilijä

Orimattila
Ajo-oikeudeton mies kuljetti pakettiautoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Helsingintiellä keskiviikkona illalla. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Jokioinen
Poliisi tapasi henkilöautoa kuljettaneen miehen, jonka epäillään olleen alkoholin ja huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Keskuskadulla keskiviikkona illalla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Hämeenlinna
Nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen kaahailemalla Vanhalla Helsingintiellä liikennekäytöstä poistetulla moottoripyörällä aikaisin torstain puolella. Kuljettaja oli rikkonut räikeästi alueella olevia nopeusrajoituksia, keulimalla ja jättänyt noudattamatta Vanajan siltatyömaan punaista liikennevaloa, sekä poliisin antamaa pysäytysmerkkiä. Poliisin oli havainnut Vanhalla Helsingintiellä liikennesääntöjä rikkoneen moottoripyörän ja seurannut tämän edesottamuksia. Seurannan havaittuaan mies kaatui moottoripyörällään, mutta pystyi jatkamaan matkaa ja ryhtyi pakenemaan. Partion saavutettua moottoripyörän kuljettaja päätti muuttaa ajolinjaansa poliisiauton eteen osuen partioauton eturenkaan kohdille ja kaatui. Kuljettaja otettiin kiinni. Hän ei loukannut itseään. 

Janakkala
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän valtatie kolmelle, jossa ilmoituksen mukaan rekka seilaa kaistalla. Poliisi tavoitti rekan ja tätä kuljettaneen miehen huoltoasemalta. Kuljettajan puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. 
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta