Rattijuopot aiheuttivat töitä poliisille Hämeessä

Julkaisuajankohta 13.3.2023 8.43
Uutinen

Lahdessa rattijuoppo kaahasi 146 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 50 km/h. Kaksi rattijuoppoa yritti kaivaa autoa pois lumipenkasta. Janakkalassa rattijuoppo tarjosi väärää ajokorttia poliisille, yllätyksenä kyseisen kortin haltijalla oli voimassa oleva etsintäkuulutus.

RIIHIMÄKI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Riihimäellä V.I. Oksasen kadulla 12.3.2023 päivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.


LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Vanhanradankadulla 12.3.2023 iltapäivällä. Kuljettaja ajoi Iso-Paavolankadun ja Vanhanradankadun risteyksessä päin punaisia liikennevaloja. Liikennevalojen jälkeen Vanhanradankadulla kuljettaja kiihdytti ajoneuvon vauhtia siten, että poliisipartio mittasi nopeudeksi 146 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 50 km/h. 
Kuljettaja kieltäytyi huumetestistä, kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.


LAHTI:
Kahden mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Karjalankadulla 12.3.2023 illalla. Poliisille tuli ilmoitus hätäkeskuksesta, että kaksi päihtynyttä miestä yrittävät saada autoa pois lumipenkasta K- Market Möysän edustalla. Toinen kuljettajista puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,84 mg/l ja toinen 1,15 mg/l.


JANAKKALA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamiseen Janakkalassa valtatiellä nro 3 13.3.2023 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisin kysyessä ajokorttia epäilty antoi väärän henkilön ajokortin. Poliisin kertoessa, että kortin henkilöllä on voimassa oleva etsintäkuulutus ja hänet on otettava kiinni, epäilty kuljettaja kertoi, että hän antaa oman ajokorttinsa.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen