Rattijuopot törmäilivät Hämeessä

24.9.2021 9.53
Uutinen

Rauhallinen vuorokausi Hämeessä. Muutama rattijuoppo jäi kiinni törmättyään toisiin ajoneuvohin tieliikenteessä.

Hämeessä rauhallinen vuorokausi. Hämeen poliisi hoiti vuorokauden aikana 168 erilaista poliisitehtävää. 

HAUSJÄRVI:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hausjärvellä Urheilukentäntiellä 23.9.2021 iltapäivällä. Epäilty kuljettaja oli törmännyt Ryttylän Salen parkkipaikalla olevaan toiseen ajoneuvoon. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,19 promillea. Ei henkilövahinkoja. 
HÄMEENLINNA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Paikkalantiellä 23.9.2021 iltapäivällä. Kuljettajan käyttämän ajoneuvon nopeudeksi mitattiin 112 Km/h nopeusajoituksen ollessa alueella 50 km/h.
RIIHIMÄKI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Riihimäellä Mattilantiellä 23.9.2021 illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Kuljettaja oli törmännyt Mattilantien liikenneympyrässä liikennemerkkiin ja tämän lisäksi epäilty oli törmännyt Merkoksenkadulla vastaan tulevaan toiseen ajoneuvoon. Ei henkilövahinkoja. Ajoneuvot kärsivät vaurioita. 
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos