Rattijuoppoja Joensuussa ja Liperissä

Julkaisuajankohta 3.12.2023 10.56
Uutinen

Epäillyt törkeät rattijuopumukset Joensuun Enossa ja Liperissä sekä rattijuopumus Joensuun Penttilässä.

Törkeä rattijuopumus Joensuun Enossa

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Joensuussa Enossa 3.12.2023 yöllä kello 2.13 aikaan. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen epäillystä rattijuoposta. Poliisipartio tapasi epäillyn ajoneuvon suistuneena tieltä Uimaharjuntieltä. Mies ei ollut yhteistyöhaluinen antamaan puhalluskoetta. Epäilty kuljettaja toimitettiin verikokeisiin.

Rattijuopumus Joensuussa

 

Poliisipartio pysäytti Joensuun Penttilässä henkilöautoilijan 3.12.2023 yöllä kello 1.10 aikaan. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti osoitti positiivista kannabikselle ja amfetamiinille. Kuljettaja toimitettiin verikokeisiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Törkeä rattijuopumus Liperissä

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu 2.12.2023 kello 10.15 aikaan tieltä suistuneesta ajoneuvosta Liperissä. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että ajoneuvo oli ajautunut ulos tieltä päätyen lumihankeen kaataen liikennemerkin. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 1,36 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Henkilövahinkoja ei tullut, ajoneuvo vaurioitui lievästi. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liperi Pohjois-Karjala Uutinen