Rattijuopumukset Kiteellä ja Joensuussa sekä vahingonteko Joensuussa

Julkaisuajankohta 20.6.2022 11.31
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Kiteen Kesälahdella ja toisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Joensuussa. Joensuun Utrassa rikottiin koulun ulko-oven lasi.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Kiteen Kesälahdella sunnuntaina noin kello 18. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut 0,68 mg/l tuloksen. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.


Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Siihtalassa maanantaina kello 3 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkistuksessa. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.


Joensuun Utrassa Miilunpolttajantiellä oli rikottu Utran koulun ulko-oven lasi sunnuntaina kello 17.30 ja kello 18 välisenä aikana. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun vahingontekoon liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen