Rattijuopumuksia ja grillikahvilamurto Vakka-Suomessa

Julkaisuajankohta 15.8.2023 9.34
Uutinen

Viikonloppuna poliisi kirjasi useita liikennerikoksia Vakka-Suomessa. Taivassalossa murtauduttiin grillikahvilaan.

Perjantai-iltana poliisipartio pysäytti henkilöauton Taivassalossa. Kuljettaja puhalsi mittariin lukeman, jonka perusteella hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lauantaina poliisipartio pysäytti Laitilan ja Uudenkaupungin välisellä tiellä ylinopeutta ajaneen henkilöauton. Kuljettaja kertoi käyttäneensä aikaisemmin illalla kannabista, ja hänen hallussaan olikin vähäinen määrä kyseistä huumetta. Löytynyt kannabis otettiin poliisin haltuun. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisipartio havaitsi Laitilassa Ukitiellä henkilöauton, joka kiihdytti vauhtiaan voimakkaasti. Auton nopeudeksi mitattiin 135 kilometriä tunnissa. Kyseisellä alueella ylin sallittu nopeus on 80 kilometriä tunnissa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lisäksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli murtauduttu grillikahvilaan Taivassalossa. Poliisi sai tiedon murrosta sunnuntaiaamuna. Tapahtumapaikalta ei tavattu tekijää tai tekijöitä. Asiaa tutkitaan varkautena.