Rattijuopumuksia ja huumekasvattamo Joensuussa

4.3.2021 11.58
Uutinen

Siihtalassa ja Sirkkalassa jäi kiinni rattijuopot, Rantakylässä paljastui huumekasvattamo.

Keskiviikkona, hieman ennen kello 16 poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Joensuun Siihtalassa. Poliisipartio löysi auton huoltamon tankkauskentältä ja tunnisti sekavan oloisesti käyttäytyvän kuljettajan. Henkilöauton kuljettajalle tehtiin huumausaineen pikatesti, joka oli positiivinen. Tämän jälkeen kuljettaja vietiin verikokeisiin ja saamaan hoitoa verta vuotavaan päävammaan.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Torstaiaamuna ennen kello neljää poliisipartio havaitsi Joensuun meijerin liikenneympyrässä henkilöauton juuttuneen lumivalliin. Tilannetta jäätiin selvittämään ja henkilöauton luota löytyi sekavan oloinen nuorimies. Mies puhalsi alkometriin 2.24 promillea. Hän kertoi poliiseille auton humalaisen kuljettajan lähteneen karkuun ja ottaneensa mukaan kolmannenkin kaverin. Ystävien nimet eivät tulleet enää mieleen. Kertomusta tarkennettiin poliisikoiran työpanoksella mutta koira ei antanut mitään viitteitä siitä, että paikalta olisi lähtenyt henkilöitä poispäin.
Kun mitkään miehen kertomat asiat eivät tukeneet todellisuutta, otettiin mies kiinni ja vietiin verikokeisiin. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Keskiviikkona Joensuun Rantakylässä remontissa olevasta huoneistosta paljastui pieni kannabiskasvattamo. Asiasta ilmoitettiin poliisille ja asuntoon suoritettiin kotietsintä. Asunnon komerossa oli muutamia kasveja kasvamassa sekä kuivaa kannabista. Asunnon vuokralaista epäillään huumausainerikoksesta.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
huumausainerikokset
liikenne
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
liikennerikokset