Rattijuopumuksia ja vahingonteko Lappeenrannassa

21.1.2021 15.07
Uutinen

Kahden henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Lappeenrannassa 20.1. Henkilöautoa vahingoitettiin Lappeenrannassa 18.1 illalla. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta.

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä Etelä-Karjalassa kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä henkilöauton kuljettajaa. Toisen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Toisen kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Mattilan kaupunginosasta ja Joutsenosta.

Lappeenrannassa vahingoitettiin henkilöautoa mahdollisesti räjäyttämällä ajoneuvon sisällä jotakin Mälkiän kaupunginosassa Luotsinkadulla 18.1 illalla. Ilmoittaja oli kuullut pamauksen, jonka jälkeen huomasi auton sisätilojen vahingoittuneen. Kyseinen auto on sininen Skoda Octavia. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona. 

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 029541455
 

Poliisi varoittaa Microsoft huijaussoitoista - älä anna pankkitietoja tai henkilötietoja puhelimessa


Kaakkois-Suomen poliisille on tehty rikosilmoituksia Microsoft huijauksista, joissa soittaja on esittäytynyt Microsoftin teknisenä tukena ja tiedustellut puhelimessa pankki- ja henkilötietoja.

 Poliisi muistuttaa, että pankkitunnustietoja tai henkilötietoja ei pidä koskaan luovuttaa, jos ei ole varma vastaanottajasta. Viranomaiset, rahalaitokset tai muut asialliset tahot eivät koskaan kysy tällaisia tietoja puhelimitse.

Jos olet epävarma, onko kyseessä huijaus, sulje puhelu ja soita viranomaisen tai yrityksen omaan viralliseen numeroon. Väärinkäytösepäilyssä kannattaa sulkea pankkikorttisi pankin palvelussa ja tehdä asiasta rikosilmoitus poliisille.


 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
huijaus
liikennerikokset
rikosasiat