Rattijuopumuksia, liikemurto ja pahoinpitely Pohjois-Karjalassa.

9.4.2021 13.18
Uutinen

Rattijuopumus ja törkeä rattijuopumus Joensuussa, rattijuopumus Kontiolahdella, murto Joensuussa sekä lievä pahoinpitely Nurmeksessa

32-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun keskustassa torstaina kello 18 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, miehen epäillään ollen ajon aikana muun huumaavan aineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennetarkastuksessa. 


42-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Rantakylässä torstaina kello 20 jälkeen. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus vastaantulevien kaistalla ja kovaa vauhtia ajavasta autosta. Mies oli ajanut auton Utrassa liikekiinteistön parkkipaikalle. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 3,71 promillea.


18-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Kontiolahden Lehmon kohdalla, Kajaanintiellä, torstaina kello 23 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineille. Miehen epäillään ollen ajon aikana muun huumaavan aineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Joensuun Noljakassa oli murtauduttu ravintolaan torstaina hieman ennen puoltayötä. Ravintolasta oli anastettu ainakin virvoitusjuomapulloja ja kassakone ja siinä ollut pohjakassa. 


Polkupyörällä kohti Valtimoa ajanutta mieshenkilöä oli pahoinpidelty Nurmeksessa, Valtatie kuudella Jokikylän risteyksen kohdalla, torstaina hieman ennen kello 19:ta. Miestä oli lyöty jollakin esineellä olkapäähän ja heitetty muovisella pullolla päähän. Miehellä oli ollut päässä pyöräilykypärä. Nurmeksen suunnasta oli tullut kaksi mopoa, joissa oli ollut kummassakin yksi matkustaja kyydissä. Toisen mopon kyydissä ollut matkustaja oli lyönyt miestä jollakin esineellä olkapäähän.  


Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Nurmes Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely
varallisuusrikokset
varkaus