Rattijuopumuksia, pahoinpitelyjä ja varkaus Etelä-Karjalassa

20.9.2021 13.50
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonlopun aikana viisi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja näistä kahta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta, Imatralta ja Parikkalasta.


 
Poliisi pyytää havaintoja pahoinpitelyistä Lappeenrannassa


Lappeenrannassa tapahtui viikonlopun aikana kolme pahoinpitelyä. Pahoinpitelyistä kaksi tapahtui keskustassa Pormestarinkadulla Toteemin lähellä ja Valtakadulla Seven Grillin edustalla 18.-19.9.21 välisen illan ja yön aikana. Yksi pahoinpitely tapahtui Lauritsalan kaupunginosassa Karjalantiellä 18.9.21 illalla. 
 
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.
 
Poliisi haluaa muistuttaa, että Rikosuhripäivystys (RIKU) on tukipalvelu, jonka tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa.
 

Poliisi pyytää havaintoja pakettiautoihin kohdistuneista murroista Imatralla

Imatralla murtauduttiin kolmeen pakettiautoon ja vietiin omaisuutta 17.-19.9.21 välisenä aikana. Pakettiautot olivat yrityksen pihalla Muovikujalla Mansikkalan kaupunginosassa. Poliisi selvittelee anastettua omaisuutta.
 
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.
 

 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
varkaus