Rattijuopumuksia Pohjois-Karjalassa

25.6.2021 13.13
Uutinen

Poliisi tapasi useita rattijuopumuksesta epäiltyjä kuljettajia ympäri maakuntaa.

24.6.2021 klo 21.30 poliisipartio pysäytti Joensuussa Raatekankaantiellä henkilöautoilijan, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti osoitti huumausaineen käyttöä. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt aikaisemmin kiinni kortitta ajosta kahdesti vuoden sisällä.

24.6.2021 klo 22.30 poliisipartio pysäytti henkilöautolla liikkuneen nuoren miehen Lentoasemantiellä Liperissä. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja kortitta ajo oli jo 15. kerta vuoden sisällä. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies oli ajokiellossa.

24.6.2021 klo 22.30 hätäkeskus sai ilmoituksen epäillystä rattijuopumuksesta Joensuun Hammaslahdesta. Poliisi tavoitti myöhemmin auton ja kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 3,25 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

25.6.2021 klo 02.50 oli hätäkeskus saanut ilmoituksen, että Juuassa Luikonlahdentiellä traktorilla oli ajettu humalassa ja traktori oli kaatunut. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että mies oli ajanut talon pihassa ja metsäalueella traktorilla ja traktori oli kaatunut ja päätynyt kyljelleen ison kiviröykkiön viereen. Pieniä puita oli kaatunut. Kuljettaja oli päässyt ulos traktorista kattoluukun kautta. Mies puhalsi alkometriin 2,07 promillea. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

25.6.2021 klo 00.30 aikaan oli Juuassa Joensuuntiellä tapahtunut hirvikolari, josta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Paikalla selvisi, että autoilija oli ajanut 6-tietä pohjoisesta etelän suuntaan, kun pieni hirvi oli tullut oikealta ja törmännyt auton keulaan. Eläin oli jatkanut matkaa, auton etuvalo oli rikkoontunut. Riistavirka-apuhenkilöitä oli hälytetty paikalle jäljittämään eläintä. Henkilövahinkoja ei tullut.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Juuka Liikenne Liperi Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Itä-Suomen poliisilaitos