Rattijuopumuksia Porissa tiistaina ja keskiviikkona

Julkaisuajankohta 22.9.2022 9.31
Uutinen

Lounais-Suomen poliisipartio tavoitti Porissa kaksi kortitonta huumerattia, joista toinen oli myös alkoholin vaikutuksen alaisena.

Poliisipartio pysäytti Tikkulantiellä tiistaina kello 23 aikaan henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin nolla lukeman, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton. Autosta löytyi epäiltyä huumausainetta. Lisäksi autoon oli kytketty anastetuksi ilmoitettu peräkärry. Miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Auton kyydissä ollutta matkustajaa epäillään myös huumausainerikoksesta. Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksista epäiltyinä.

 

Keskiviikkona kello 04.30 poliisipartio pysäytti Ulvilantiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi alkometriin 2,8 promillen tuloksen. Hänelle tehtiin myös huumepikatesti, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
 

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Satakunta Uutinen