Rattijuopumus Joensuussa ja virkamiehen väkivaltainen vastustaminen Liperissä

23.1.2021 14.48
Uutinen

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuussa ja miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon Liperissä

Noin 40-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Noljakassa, lauantaina kello 13.30. Poliisi oli tarkastanut kuljettajan ajokunnon normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Naisen käytös oli ollut sekavaa, hänen epäillään olleen ajon aikana muun huumaavan aineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena. 

 

Noin 25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon Liperissä, Tutjuntiellä, perjantaina kello 17 jälkeen.  Mies oli lyönyt hallussaan olleella kääntöveitsellä poliisiauton vasemman oven ikkunaan.  Mies oli kaatunut maahan lyönnin jälkeen. Mies ei ollut tehnyt vastarintaa kiinnioton yhteydessä. Poliisit olivat olleet lyönnin tapahtuessa poliisiautossa.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Liperi Rikokset ja tutkinta Uutinen
huumausainerikokset
liikenne
liikennejuopumus
liikennerikokset
liikennevalvonta
virkamiehet
väkivalta