Rattijuopumus Rautalammilla

Julkaisuajankohta 16.1.2022 12.02
Uutinen

Rattijuopumuksia Rautalammilla ja Pielavedellä. Pysäköityihin autoihin kohdistettiin ilkivaltaa Kuopiossa.

Henkilöauto suistui tieltä lauantaina iltapäivällä Rautalammilla Nokkalantiellä. Auto oli suistunut kulkusuuntaansa nähden oikealle ojaan. Autoon tuli lieviä vaurioita. Kuljettaja ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä. Kuljettajana toimineelle miehelle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 1.86 promillea, jonka vuoksi hänet vietiin verikokeeseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenteen vaarantamisena.


Lauantai- iltana suistui henkilöauto tieltä Pielavedellä Pyhäsalmentiellä. Auto oli kulkenut Pyhäsalmentietä pohjoisen suuntaan kun se tuntemattomasta syystä oli suistunut ajosuuntaansa nähden vasemmalle ojaan. Poliisipartion saapuessa paikalle auton sisällä istui kaksi päihtyneeltä vaikuttanutta miestä, joiden kertomukset tapahtumien kulusta olivat ristiriitaiset. Molemmat miehet vietiin verikokeisiin ja asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kumpikaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Autoon tuli lieviä vaurioita.


Kuopiossa Kumpusaarentie 29 pysäköintialueella on vahingoitettu pysäköitynä olleita autoja 13.1.- 16.1.2022 välisenä aikana. Lisäksi autoista on anastettu omaisuutta.  Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232   tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]    


 

Itä-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen