Rauhallinen vuorokausi Hämeen poliisin alueella

Julkaisuajankohta 4.5.2024 9.57
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella oli melko rauhallinen vuorokausi. Poliisia työllistivät kuitenkin useat pahoinpitelyt ja rattijuopumukset. Yhteensä alueen poliisipartioilla oli tehtäviä vuorokauden aikana 318, joista noin puolet ajoittui yöaikaan.

Poliisi kirjasi useita ilmoituksia lievistä ja perusmuotoisista pahoinpitelyistä. Sekä aikuisilla, että lapsilla oli tullut riitaa keskenään ja asioita selviteltiin välillä myös käsiksi käymällä. Vakavammilta vammoilta vältyttiin kuitenkin kaikissa tapauksissa. Liikenteessä poliisin pysäyttämäksi jäi muutama rattijuoppo.

Hämeenlinnassa Harvialantiellä poliisi tarkisti noin 50-vuotiaan mieskuljettajan ajokunnon. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Hämeenlinnan Torikadulla noin 30-vuotias mieskuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Sekä Hausjärvellä, että Heinolassa ajelleita 50-luvulla syntyneitä miehiä epäillään törkeistä rattijuopumuksista. Hausjärvellä kuljettaja oli nukahtanut autoonsa törmättyään ensin parkkipaikalla toiseen autoon ja Heinolassa pakettiautolla liikkeellä ollut mies kiinnitti poliisipartion huomion ja puhalsi tarkastuksessa tarkkuusalkometriin 0,58 mg/l.

Hausjärvi Heinola Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Kanta-Häme Lahti Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta