Rauhallinen vuorokausi Hämeessä

8.5.2021 10.06
Uutinen

Rauhallinen vuorokausi Hämeessä, poliisi hoiti vuorokauden aikana reilu 250 erilaista poliisitehtävää. Vuorokauden aikana poliisin suorittamista tehtävistä oli useita poliisin tekemiä liikennetehtäviä. Tilastoihmeenä voidaan myös pitää sitä, että poliisin haaviin jäi vain yksi rattijuoppo. Mainittavana asiana voidaan myös pitää sitä, että poliisi hoiti vuorokauden aikana 9 kpl poliisitehtäviä, joissa tehtävään liittyy alaikäinen lapsi tai nuori. Näistä poliisi ei kuitenkaan tiedota tarkemmin.

Rauhallinen vuorokausi Hämeessä, poliisi hoiti vuorokauden aikana reilu 250 erilaista poliisitehtävää. Vuorokauden aikana poliisin suorittamista tehtävistä oli useita poliisin tekemiä liikennetehtäviä.  Tilastoihmeenä voidaan myös pitää sitä, että poliisin haaviin jäi vain yksi rattijuoppo. Mainittavana asiana voidaan myös pitää sitä, että poliisi hoiti vuorokauden aikana 9 kpl poliisitehtäviä, joissa tehtävään liittyy alaikäinen lapsi tai nuori. Näistä poliisi ei kuitenkaan tiedota tarkemmin.

HÄMEENLINNA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa Liesontiellä 7.5.2021 illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 3,55 promillea. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan suistuen tien vasemmalle puolelle ojaan hilaisella nopeudella. Kyydissä ajoneuvossa oli kaksi matkustajaa. Suostumisessa ei tullut henkilövahinkoja. Ajoneuvo kärsi lieviä vaurioita. Epäilty kuljettaja kuljetettiin Hämeenlinnan poliisivankilaan.
 

Hämeen poliisilaitos Uutinen
Hämeen poliisilaitos