Rauhallinen yövuoro Hämeessä

Julkaisuajankohta 21.9.2022 8.28
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on tiistain ja keskiviikon välinen yö sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Tehtäviä yölle kertyi kaikkiaan 52 kappaletta. Tehtävät olivat luonteeltaan tavanomaisia poliisitehtäviä. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi kolme henkilöä.

RIIHIMÄKI
Tiistaina aamupäivällä kello 9.20 aikaan poliisipartio pysäytti Karoliinankadulla henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon ja ajo-oikeuden. Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on jäänyt kortitta ajosta kiinni yhdeksän kertaa vuoden sisällä.
Tiistaina alkuillasta kello poliisipartio pysäytti Patakadulla henkilöauton tarkistusta varten. Poliisin rekisterien mukaan auto oli käyttökiellossa katsastamattomuuden vuoksi. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen.  Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä voimassa olevaa ajo-oikeuttakaan ei miehellä ollut.
JOKIOINEN
Tiistaina iltapäivällä kello 13.43 aikaan poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta VT2:lla. Ilmoituksen mukaan puoliperävaunuyhdistelmä oli ajautunut ulos tieltä ja kaatunut ojaan kyljelleen.  Autoa kuljettanut noin kuusikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta