Rekka-auto tukki liikenteen Rantsilassa – liikenne kulkee nyt normaalisti

Julkaisuajankohta 13.1.2023 13.12
Uutinen

Kaksi raskaan liikenteen ajoneuvoa ajautui pientareelle 4-tiellä Rantsilassa perjantaiaamuna. Toisen ajoneuvon perävaunu nostettiin pois tieltä, ja liikenne kulkee taas molemmilla kaistoilla.

Säiliökuorma-auto ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle valtatiellä 4 Rantsilan eteläpuolella tienpinnan liukkauden vuoksi perjantaiaamuna 13. tammikuuta noin kello 7.15. Auto päätyi kokonaan pientareen puolelle. Se oli ollut ajamassa pohjoisesta etelään päin.

Tässä vaiheessa liikenteelle ei syntynyt estettä. Kun poliisipartio oli paikalla suorittamassa tutkintaa, paikalle ajoi pohjoisen suunnasta täysperävaunullinen rekka-auto. Se ajautui kohti ulosajanutta säiliöautoa, ja säiliöauton kuljettaja ja poliisi joutuivat väistämään kohti tullutta rekkaa. Täysperävaunun vetoauto ajautui pientareelle ja kaatui, mutta perävaunu jäi toiselle kaistalle renkailleen tukkien liikenteen pohjoiseen menevällä kaistalla.

Poliisi ohjasi liikennettä paikan päällä. Perävaunu saatiin nostettua pois tieltä puolenpäivän aikaan, ja liikenne kulkee nyt molemmilla kaistoilla.

Poliisi jatkaa liikennevahingon selvittämistä paikalla. Rekkojen nosto-operaation vuoksi poliisi joutuu vielä sulkemaan valtatie 4:n joksikin aikaa. Liikennehäiriöstä tiedotetaan tieliikennekeskuksen kautta. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Liikenne Oulun poliisilaitos Siikalatva Uutinen