Rivitaloyhtiön puinen pihavarasto tuhoutui tulipalossa Vantaalla

5.7.2021 14.38
Uutinen

Vantaalla Luhtipolulla tapahtui lauantaina 3.7. aamuyöllä noin klo 04.00 tulipalo, missä rivitaloyhtiön puinen pihavarasto tuhoutui täysin. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

– Poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa tapahtumapaikalle rakennus oli ilmiliekeissä. Varastorakennus sijaitsi hyvin lähellä taloyhtiön kahta asuinrakennusta, joten ainekset paljon suuremmalle vahingolle oli hyvin lähellä. Pelastuslaitos sai kuitenkin rajattua palon niin, että isoimmilta vahingoilta vältyttiin, kertoo rikoskomisario Timo Luoto.

– Epäilty tekijä tavoitettiin lähistöltä hieman myöhemmin ja hän on nyt kiinniotettuna epäiltynä Luhtipolun tuhotyöhön. Selvitämme hänen osuutta aamuyön tapahtumiin muun muassa teknisellä tutkinnalla, kuulusteluin ja valvontakameran tallenteiden avulla. Tapausta tutkitaan meillä Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeellä tuhotyö, Luoto jatkaa.

– Kaikki tähän paloon liittyvät silminnäkijähavainnot, vihjeet ja tiedot ovat meille arvokkaita ja ne pyydetään lähettämään poliisilaitoksemme vihjesähköpostiin [email protected] kertoo Luoto.
 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Vantaa
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
tuhotyö
tulipalot