Rovaniemen ja Tunturi -Lapin viikonloppu

Julkaisuajankohta 17.9.2023 10.38
Uutinen

Inarijärvellä tapahtui veneilyonnettomuus lauantaina, Rovaniemellä oli törkeä rattijuopumus lauantaina sekä Rovaniemellä tapahtui pahoinpitely sunnuntaina.

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän veneilyonnettomuudesta Inarijärvellä 16.9.2023 lauantaina yöllä. Paikan päällä järvellä poliisille selvisi, että moottorilla varustettu vene oli törmännyt rantakallioon vaurioseurauksin. Veneellä on ollut kaksi miestä liikkeellä järvellä ja tässä vaiheessa poliisi epäilee molempia miehiä vesiliikennejuopumuksesta.

Poliisi päätti pysäyttää Rovaniemellä lauantaina 16.9.2023 yöllä henkilöauton ja tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Poliisille selvisi, että autoa kuljetti ajo-oikeuden omaava mieshenkilö. Henkilö puhalsi poliisin alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen rajan ja lisäksi huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Rovaniemellä sunnuntai yönä 17.9.2023, minkä mukaan mieshenkilö on pahoinpidellyt toista henkilöä yksityisasunnossa. Poliisi selvitti asiaa asunnolla ja otti miehen kiinni epäiltynä pahoinpitelystä.

 

Inari Lapin poliisilaitos Rovaniemi Uutinen