Rovaniemen poliisilla rauhallinen joulu

26.12.2021 15.15
Uutinen

Joulunaika sujui poliisin näkökulmasta suhteellisen rauhallisesti, vaikka muutoin Rovaniemen katukuvassa olikin vilskettä. Poliisia työllistivät lähinnä liikennetehtävät sekä kotihälytystehtävät. Joulunpyhien aikaan Rovaniemellä jäi kiinni kaksi rattijuoppoa. Aattona mieskuljettaja suistui tieltä Kemijoen Itäpuolentiellä; mies oli tapahtumapaikalle pysähtyneiden sivullisten mukaan sekava ja kertoi heille olevansa poliisi. Hän myös käski sivulliset poistumaan paikalta. Mies puhalsi alkometriin liki kahden promillen lukemat. Hän käyttäytyi aggressiivisesti myös poliisin tultua paikalle ja pyrki lisäksi kuljetuksen aikana rikkomaan poliisiauton rakenteita. Miehen hallusta löytyi luvaton kaasusumutin. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, vahingonteosta, lievästä ampuma-aserikoksesta sekä virkavallan anastuksesta. Joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä poliisipartio tavoitti nuoren miehen ratista huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Kotihälytystehtäviin liittyen joulunpyhien aikana kirjattiin myös kaksi pahoinpitelyilmoitusta.

Joulunaika sujui poliisin näkökulmasta suhteellisen rauhallisesti, vaikka muutoin Rovaniemen katukuvassa olikin vilskettä.

Poliisia työllistivät lähinnä liikennetehtävät sekä kotihälytystehtävät.

Joulunpyhien aikaan Rovaniemellä jäi kiinni kaksi rattijuoppoa. Aattona mieskuljettaja suistui tieltä Kemijoen Itäpuolentiellä; mies oli tapahtumapaikalle pysähtyneiden sivullisten mukaan sekava ja kertoi heille olevansa poliisi. Hän myös käski sivulliset poistumaan paikalta.

Mies puhalsi alkometriin liki kahden promillen lukemat. Hän käyttäytyi aggressiivisesti myös poliisin tultua paikalle ja pyrki lisäksi kuljetuksen aikana rikkomaan poliisiauton rakenteita. Miehen hallusta löytyi luvaton kaasusumutin.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, vahingonteosta, lievästä ampuma-aserikoksesta sekä virkavallan anastuksesta.

Joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä poliisipartio tavoitti nuoren miehen ratista huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Kotihälytystehtäviin liittyen joulunpyhien aikana kirjattiin myös kaksi pahoinpitelyilmoitusta.

Lapin poliisilaitos Rovaniemi Uutinen
Lapin poliisilaitos
liikenne
pahoinpitely
perheväkivalta