Ruohonleikkuri- ja polttoainevarkaita liikkeellä

Julkaisuajankohta 27.11.2023 13.43
Uutinen

Viikonloppu oli Pohjanmaan poliisin silmin katsottuna vuoden aikaan nähden tavanomainen, liikenteessä tavattiin useita rattijuoppoja ja yksityisasunnoissa tapeltiin. Vaasan seudulla varastettiin ruohonleikkuri ja polttoainetta.

Viikonloppuna kirjattiin yhdeksän rikosilmoitusta pahoinpitelystä, kuusi näistä tuli yksityisasunnoista, pari tapahtui yleisellä paikalla ja yksi ravintolassa.

Pohjanmaan poliisin alueella ja koko valtakunnassa liikenneraittius oli viikonlopun valvontateema. Rattijuoppoja tavattiin liikenteestä 12 kpl. Puolet epäillään rattijuopumuksesta ja puolet törkeästä rattijuopumuksesta.

Mustasaaren Lintuvuorella teitä auraamassa ollut henkilö huomasi pari nuorta miestä anastamassa polttoainetta kuorma-autosta sunnuntaina aamuyöllä. Huomattuaan auraajan miehet olivat kanistereineen juosseet lähistöllä olevaan tummaan farmari malliseen henkilöauton ja poistuneet paikalta. Anastetun polttoaineen määrä ei ole poliisin tiedossa.

Metsäkallionkadulta Vaasassa on anastettu Husqvarna Automower robottiruohonleikkuri 17. - 25.11.

Hirvet liikkuvat edelleen aktiivisesti ja viikonloppuna sattui neljä hirvikolaria, perjantaiyönä Tuovilantiellä Mustasaaressa, lauantai iltana Vöyrillä Brännarsintiellä ja Karijoentiellä Kristiinankaupungissa sekä sunnuntaiyönä Myöntäsentiellä Kurikassa. Henkilövahinkoja ei syntynyt mutta autot kärsivät eri asteisia pelti- ja lasivaurioita. Kaikissa kolareissa hirvet jatkoivat matkaansa ja SRVA sai tehtäväksi jäljestää loukkaantuneet eläimet.
 

Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Pohjanmaa Pohjanmaan poliisilaitos Uutinen