Saarijärven poliisiaseman yleispoliisiryhmä aloittaa toimintansa

9.4.2021 10.04
Uutinen

Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella toimii neljä yleispoliisiryhmää, kun Saarijärven poliisiaseman yleispoliisiryhmä aloittaa toimintansa 12.4.2021. Saarijärven poliisiasema sijaitsee osoitteessa Virastotie 4.

Yleispoliisiryhmän ryhmänjohtajaksi Matti Latvala

Yleispoliisiryhmän ryhmänjohtajan tehtävään on valittu rikosylikonstaapeli Matti Latvala. Latvala on toiminut poliisina aiemmin mm. Oulun poliisilaitoksella ja tulee luotsaamaan yleispoliisiryhmää Saarijärvelle varsin innostuneena. 
- Koen, että yleispoliisitoiminta on paras mahdollinen tapa järjestää poliisipalvelut erityisesti kasvukeskuksien ulkopuolella, Latvala kertoo. 

Tutkinta-ja hälytystehtäviä

Saarijärven yleispoliisiryhmä on Keski-Suomen tutkintayksikön ryhmä, jossa työskentelee kahdeksan henkilöä. Ryhmän toimenkuvaan kuuluu myös valvonta- ja hälytyssektorin tehtäviä. Ryhmän ensisijainen vastuualue on Saarijärven kaupungin sekä lähikuntien alueet. Saarijärven poliisiaseman esimies sekä alueen tutkintaryhmän tutkinnanjohtaja on rikoskomisario Reima Rossi. 

- Ryhmämme on saanut toiminnan reunaehdoiksi tutkia Saarijärven, Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven alueella tapahtuvat rikokset, hoitaa Saarijärven poliisiaseman palvelupäivystyksen asiakaspalvelun aina keskiviikkoisin, sekä vastata näiden kuntien alueen hälytystehtävien hoitamisesta viikonloppujen painopisteaikoina, Latvala kertoo.

Poliisiaseman asiakaspalvelu auki keskiviikkoisin

Saarijärven poliisiaseman palvelupäivystyksen asiakaspalvelu on auki keskiviikkoisin 8.30-12.00 ja 13.00-15.30. Lupapalvelut palvelevat asiakkaita keskiviikkoisin ajanvarauksella. 

Poliisin palveluita on käytettävissä myös sähköisesti.

Keski-Suomi Poliisin lupapalvelut Poliisin toiminta ja kehittäminen Rikokset ja tutkinta Saarijärvi Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Sisä-Suomen poliisilaitos