Seppo Kujala valittu apulaispoliisipäälliköksi Itä-Uudellemaalle

10.5.2021 13.00
Uutinen
Seppo Kujala
Seppo Kujala

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikön virkasuhteeseen on nimitetty Seppo Kujala. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. kesäkuuta. 

Kujala siirtyy uuteen virkaansa Helsingin poliisilaitoksen hälytys- ja valvontayksikön johtajan tehtävästä, jossa toimii poliisilaitoksen hälytystoiminnasta, YJT- ja osaltaan liikennevalvonnasta, ennalta estävästä toiminnasta, johtokeskuksesta, työjakso- ja lomasuunnittelusta sekä lupahallinnosta vastaavana.

Kujalalla on kokemusta monipuolisista poliisitehtävistä lähes 40 vuoden ajalta. Päällystötehtävissä Kujala on työskennellyt vuodesta 1995 lähtien toimien niin tutkinnanjohtajana kuin kenttäyksikön, poliisipiirin ja hälytys- ja valvontayksikön johtajana. 

– Kujalalla on pitkä kokemus poliisin ylemmän päällystön johtotehtävistä pääkaupunkiseudulla sekä laaja-alainen kokemus poliisitoiminnan eri osa-alueista, perustelee poliisipäällikkö Ilkka Koskimäki valintaa.

Apulaispoliisipäällikön paikkaa haki 15 henkilöä. Virka on kolmen vuoden määräaikaisuus 1.6.2021-31.5.2024. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin toiminta ja kehittäminen Uusimaa Uutinen
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
poliisilaitokset
poliisilaitokset
virkanimitykset