Suodenniemellä kadonnut nainen edelleen kateissa

Julkaisuajankohta 17.5.2024 10.00
Uutinen

Poliisi tiedotti eilen 16.5.2024 Sastamalan Suodenniemellä 15.5. kadonneesta 77-vuotiaasta. Häntä on etsitty laajasti eri puolilta Suodenniemen aluetta mm. vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin, mutta häntä ei ole toistaiseksi löydetty.

Nainen huomattiin kadonneeksi keskiviikkona illalla, kun omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä. Hän oli poistunut keskiviikon aikana kotoaan todennäköisesti kävellen, mutta on mahdollista, että hän on myöhemmin pyytänyt esim. autoilijoilta autokyytiä. Hän on fyysisesti toimintakykyinen ja liikkunut itsenäisesti paikallisesti laajallakin alueella, mutta ei välttämättä itse tiedä omaa sijaintiaan.

Suodenniemen alueella on keskiviikkoyöstä eiliseen iltapäivään saakka tehty poliisin johdolla kohdetarkastuksia ja maastoetsintöjä, mutta tuloksetta. 

Naisella oli kadotessa yllään mustat suorat housut, vaalea fleecetakki, jalassa tummansiniset crocsit ja mukana musta pieni käsilaukku.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja kadonneesta Sastamalan poliisin tutkintayksikön numeroon 0295415027 tai sähköpostiin tutkinta.sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi. Mikäli henkilö tavataan, pyydetään ottamaan yhteyttä hätänumeroon 112.

 

Muokattu 18.5.2024, tekstistä poistettu kadonneen nimi.

Rikokset ja tutkinta Sastamala Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen