Susia liikkeellä Kiihtelysvaarassa , Kiteellä reilua ylinopeutta sekä päihtynyt kuljettaja Nurmeksessa

Julkaisuajankohta 17.9.2023 13.52
Uutinen

Pohjois-Karjalan viikonloppu

Lauantai-iltana kello 21.30 – 23.00 välisenä aikana sudet olivat tappaneet lampaita Kiihtelysvaarassa Hyypiäntiellä. Viisi lammasta oli löytynyt kaulat purtuina kuolleina laitumelta. Yksi lammas oli kateissa. Katraasta kaksi lammasta oli jäänyt eloon.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Lauantai-iltana Tohmajärventiellä Kiteellä 50 kilometriä tunnissa nopeusrajoitusalueella poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 112 kilometriä tunnissa. Nopeudessa on huomioitu varmuusvähennys. Kuljettajan ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Törkeä rattijuopumus Nurmeksessa

Lauantai-iltana Nurmeksessa Ikolantiellä myös toisen henkilöauton kuljettajan matkanteko loppui siihen paikkaan hänen puhallettuaan seulonta-alkometriin 2.65 promillen tuloksen. Kyydissään kuljettajalla oli kaksi matkustajaa.

Vahingonteko Valtimolla

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli Valtimolla osoitteessa Pitkäkatu 5 sijaitsevan rivitalon pihassa lyöty henkilöauton tuulilasiin reikä sekä naarmutettu autoa kauttaaltaan. Lisäksi pihassa olevan omanapuun latva oli katkaistu ja myös tuijapensaita oli väännelty.

Mahdolliset havainnot tekijästä tai tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295  415 320 arkisin kello 8-16.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liikenne Nurmes Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen