Tarkennus poliisin vihjepostilaatikon käyttöön- vihjeposti ei ole rikosilmoituksen tekoa varten

Julkaisuajankohta 29.12.2022 15.45
Uutinen

Julkaisimme tänään tiedotteen koskien Itä-Uudenmaan poliisissa tutkittavana olevaa järjestyksenvalvojiin liittyvää rikoskokonaisuutta.

Tänään julkaisemassamme tiedotteessa pyysimme henkilöitä, jotka ovat joutuneet kaltoin kohdelluksi tai pahoinpitelyn uhriksi järjestyksenvalvojien toimesta ilmoittautumaan matalalla kynnyksellä Itä-Uudenmaan poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Haluamme tarkentaa, että tämä Itä-Uudenmaan poliisissa tukittavana oleva rikoskokonaisuus koskee nyt meillä tutkittavana olevia henkilöitä ja heihin kohdistuvia rikosepäilyjä.  Ajankohdat ja tapaukset, joihin haemme vihjeitä, on mainittu maanantaina julkaisemassamme tiedotteessa. Poliisilaitoksemme vihjepostiin pyytämämme tiedot on tarkoitettu näihin pääkaupunkiseudulla sattuneisiin tapauksiin. 

Vihjeposti ei ole tarkoitettu rikosilmoitusten tekokanavaksi ja poliisi haluaa muistuttaa, että rikosilmoitus tulee aina tehdä joko sähköisesti poliisin nettisivuilla tai käymällä paikan päällä poliisiasemalla.
 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen