Törkeä rattijuopumus Joensuussa

31.7.2021 10.15
Uutinen

Törkeä rattijuopumus Joensuussa. Kolme pahoinpitelyä Joensuussa ja yksi pahoinpitely Outokummussa.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla, Joensuun Enon keskustassa, perjantaina noin kello 14.30. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 3,61 promillea.

Miestä oli pahoinpidelty Joensuun keskustassa, Kauppatorilla, lyömällä nyrkillä pään alueelle ja repimällä paidasta perjantaina kello 20 jälkeen. Ambulanssi oli käynyt tarkastamassa miehelle tulleet vammat. Miehen t-paita ja collegepaita olivat repeentyneet. Pahoinpitelystä epäillään miestä.

Miestä oli pahoinpidelty Joensuun keskustassa, Vapaudenpuistossa, nyrkillä lyömällä pään alueelle lauantaina kello yhden jälkeen. Ambulanssi oli vienyt miehen keskussairaalan ensiapuun. Pahoinpitelystä epäillään kahta miestä.

Kahden miehen epäillään pahoinpidelleen toisiaan Outokummun keskustassa, Kauppakadulla, lauantaina hieman ennen kello 3:a. Toinen miehistä oli lähtenyt ambulanssilla saamaan hoitoa vammoihinsa.

Miestä oli pahoinpidelty Joensuun Noljakassa, Noljakankaarella lauantaina noin kello 5. Mies oli viety ambulanssilla hoitoa saamaan. Miehelle oli tullut vammoja pään alueelle. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun pahoinpitelyyn liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Outokumpu Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely