Törkeä rattijuopumus Joensuussa ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen Kontiolahdella

22.9.2021 11.22
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja alkolukkorikkomukseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Kontiolahdella.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja alkolukkorikkomukseen henkilöautolla Joensuun Utrassa tiistaina noin kello 19.30. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,10 promillea. Miehen kuljettamassa autossa oli alkolukko. Mies oli kertonut jättäneensä auton käyntiin ja nauttineensa alkoholia ennen ajoon lähtöä.
Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kontiolahden Onttolassa tiistaina hieman ennen kello 23. Mies oli menettänyt auton hallinnan ja törmännyt vastaantulevien kaistalla tienpenkkaan, josta auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri. Auto oli vaurioitunut vasemmasta kyljestä ja etuosasta. Autossa yksi ollut kuljettaja ei ollut loukkaantunut. Tieosuudella oli ollut tapahtuma-aikaan muutakin liikennettä. Miehen epäillään ajaneen reilua nopeutta oikealle kaartuvassa mutkassa. Hänet oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. 
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Uutinen
liikennejuopumus