Törkeä rattijuopumus Liperissä ja rattijuopumus Joensuussa

11.4.2021 9.23
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Liperissä. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Joensuussa.

41-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Liperin keskustassa, lauantaina hieman ennen kello 16. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton liikennetarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksena 0.58 mg/l ja huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille. Miehelle ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
18-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Pilkossa, lauantaina kello 17 jälkeen. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton liikennetarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille. Miehen käytös oli ollut sekavaa. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liperi Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne