Törkeä rattijuopumus Tuupovaarassa ja nelipyöräluisua Nurmeksessa

25.11.2021 9.29
Uutinen

Joensuun Tuupovaarassa autoilija puhalsi 1.99 promillea. Nurmeksessa auton luistattelijalta ajokortti poliisin haltuun. Joensuu, Koulukatu 20 kerrostalossa kellarikomeromurtoja.

Keskiviikkona kello 16.15 rattijuopumusvalvonnassa Joensuun Tuupovaarassa pysäytetty henkilöautoa kuljettanut joensuulaismies puhalsi alkometriin 1.99 promillen lukeman. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Keskiviikkona kello 23.25 Nurmeksessa liikennevalvonnan yhteydessä ABC-huoltoaseman pihassa "revittelemässä" havaittu henkilöauto oli jatkanut matkaansa nelipyöräluisussa Kynsiniemenkadulle, missä se oli ajanut risteyksen läpi STOP-merkistä välittämättä. Auto oli jatkanut matkaansa yhä nelipyöräluisussa Kuopiontielle, mistä edelleen Soratielle, mistä edelleen Teollisuustielle jatkaen Pitkänmäentielle, missä auto oli käynyt penkassa molemmin puolin tietä. Poliisipartio oli pysäyttänyt auton sen ajettua takaisin ABC-aseman pihaan. Kuljettajana toiminut nurmekselaismies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Joensuussa Koulukatu 20:ssa sijaitsevan kerrostalon häkkivarastoihin oli murtauduttu 21.11 - 23.11 välisenä aikana. Useista häkkivarastoista oli anastettu omaisuutta.
Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 virka-aikana kello 8-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Nurmes Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
liikennejuopumus
varkaus