Törkeä ryöstö Joensuun keskustassa

3.3.2021 12.15
Uutinen

Tiistai-iltana tunkeutui mieshenkilö Joensuun Kirkkokadulla keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Miehellä oli hallussaan käsiase ja hän anasti asunnosta matkapuhelimen. Havaintoja tekijästä kaivataan.

Tiistai-iltana tunkeutui mieshenkilö Joensuun Kirkkokadulla keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Miehellä oli hallussaan käsiase ja hän anasti asunnosta matkapuhelimen.

 

Joensuussa Kirkkokatu 37 – osoitteessa asuva asianomistaja ilmoitti poliisille, että hänen asuntonsa ovikelloa oli soitettu. Oven takana ollut mies oli päästetty sisään asuntoon ja asunnossa mies oli ottanut esille käsiaseen. Mies oli vaatinut asukkaalta rahaa, mutta sitä ei ollut löytynyt. Mies oli poistunut asunnosta mukanaan asianomistajan matkapuhelin. Miehen poistumissuunnasta ei ole tietoa.

 

Teko oli tapahtunut 2.3. illalla noin klo 18:00 ja 18:30 välisenä aikana.

 

Miehen kasvojen edessä oli ollut musta kangasmaski ja hänellä oli päällään oranssi takki sekä maastokuvioiset reisitaskuhousut. Jalassaan hänellä oli ollut punaiset tennarityyppiset kengät ja käsissään valkoiset näppylähanskat. Mies oli noin 175 senttimetriä pitkä ja rotevavartaloinen. Hän oli puhunut selvää suomen kieltä.

 

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä.

 

Kaikki havainnot ja tiedot teosta tai tekijästä voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

 

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Rikokset ja tutkinta Uutinen
kotirauha
ryöstö