Trailerivaras yritti piilotella poliisilta Lahdessa.

27.10.2021 9.16
Uutinen

Vuorokausi Hämeessä oli tehtävämääriltään normaalin arkivuorokauden luokkaa. Kanta-Hämeessä tehtäviä kirjautui 125 ja Päijät-Hämeen puolella 102. Kanta-Hämeessä vuorokauden aikana poliisilain perusteella otettiin kiinni kaksi henkilöä, kun taas Päijät-Hämeessä poliisin säilytystilojen ovi kävi tiheämmin. Päijät-Hämeessä poliisilain perusteella kiinni otettiin kahdeksan henkilöä ja näistä suurin osa päiväaikaan.

Lahti. Poliisi sai yhdentoista aikaan päivällä ilmoituksen siitä, että Miekkiöstä oli juuri anastettu traileri. Noin kymmenen minuutin kuluttua poliisi sai toisen tehtävän Metsä-Pietilään. Tämän tehtävän yhteydessä poliisi löysi juuri varastetun trailerin ja viisikymppisen miehen, joka oli trailerin anastanut. Mies yritti piilotella poliisia teollisuushallissa olevan henkilönostimen ylös katonrajaan nostetussa korissa. Mies kuitenkin löytyi ja hänet otettiin kiinni varkausrikoksesta epäiltynä.

Lahti. Puoli neljän aikaan aamuyöllä poliisi sai tehtävän Renkomäen ABC:lle, missä mies oli näpistänyt oluttölkin ja mies oli otettu kiinni. Mies yritti erehdyttää poliisia kertomalla väärän henkilön henkilötiedot ominaan. Miehen oikea henkilöllisyys ei yöllä poliisille vielä selvinnyt, joten mies otettiin kiinni. Miestä epäillään näpistyksestä ja väärän henkilötiedon antamisesta.

Hämeenlinna. Loimalahdentien ja Kolkanmäentien risteyksessä tapahtui mopon ja henkilöauton kolari klo 19 aikaan illalla. Viisikymppinen nainen oli ajanut autolla Loimalahdentietä Sammonojantien suuntaan. Nainen oli ollut kääntymässä vasemmalle Kolkanmäentielle. Hän ei ollut huomannut edestä suoraan lähestyvää mopoa. Auto kääntyi mopon eteen ja mopo törmäsi autoon. Aton kuljettaja kertoi, että hän ei ollut havainnut mopoa. Mopon kuljettaja loukkaantui.

Hämeenlinna. Puoli kahden aikaan yöllä poliisi pysäytti auton Harvialantiellä. Autoa kuljetti nelikymppinen mies. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen ja kieltäytyi huumepikatestistä. Poliisi kuitenkin epäili miehen olevan päihtynyt, joten hänet käytettiin verikokeessa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Riihimäki. Poliisipartio päätti tarkastaa auton kuljettajan ajokunnon Etelän Viertotiellä klo 10 jälkeen aamupäivällä. Auto kääntyi liikenneympyrästä Kulmalan puistokadulle ja siitä Nesteen huoltamoon pihaan. Auto kiersi huoltamon kovalla nopeudella palaten Kulmalan puistokadulle, mistä se jatkoi suoraan ja pysähtyi kun poliisi pääsi näyttämään sille pysäytysvaloa. Kuljettajaksi ilmeni ajokiellossa oleva parikymppinen mies. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Riihimäki. Poliisipartio pysäytti auton Keskustiellä kuuden jälkeen illalla. Autoa kuljetti parikymppinen mies, jolle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
varkaus