Tuijotus johti pahoinpitelyyn Salossa

Julkaisuajankohta 18.12.2022 13.33
Uutinen

Viikonloppuna Lounais-Suomen poliisia työllisti Salossa liikennetehtävät sekä nahistelut keskustan alueella

Lauantai-iltapäivällä Salon keskustassa Helsingintien ja Varssilankadun risteyksessä traktorimönkijä törmäsi pyöräilijään. Traktorimönkijän kuljettaja oli ajanut Helsingintietä pitkin keskustan suuntaan, kun hän oli havainnut suojatietä ylittämään aikovan henkilön, joka talutti polkupyörää. Mönkijän kuljettaja pysähtyi suojatien eteen antaen tilaa suojatietä ylittävälle. Tämän jälkeen mönkijän kuljettaja oli lähtenyt liikkeelle, mutta ei ollut havainnut samaan aikaan suojatielle polkupyörällä ajanutta henkilöä ja törmäsi tähän. Polkupyöräilijä kaatui törmäyksen voimasta katuun loukaten itsensä lievästi. Asiaa tutkitaan molempien osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Poliisipartio pysäytti lauantai-iltapäivänä Venemestarinkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneelle mieshenkilölle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan sekä hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti osoitti positiivista tulosta amfetamiinille. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta auton kuljettamiseen. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksensa, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.


Salon keskustan ravintolassa sunnuntaina aamuyöstä tarvittiin poliisia rauhoittamaan kolmen mieshenkilön välistä tappelua. Riita miesten välille oli tullut siitä, että he olivat tuijotelleet toisiaan. Tuijotus oli johtanut sanaharkkaan mikä oli puolestaan johtanut tappeluun miesten välille. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.


 

Lounais-Suomen poliisilaitos Salo Uutinen Varsinais-Suomi