Tule kokemaan viimeiset perinteiset poliisin huutokaupat Lapissa

Julkaisuajankohta 14.9.2023 15.29
Uutinen

Lapin poliisilaitos järjestää viimeiset perinteiset huutokaupat Kittilässä ja Rovaniemellä syyskuun lopussa. Jatkossa pidämme huutokaupat netissä.

Poliisi huutokauppaa löytötavaroita Kittilän poliisiasemalla torstaina 28.9.2023 kello 12 alkaen. Huudettavana on erityisesti lasketteluvälineitä, kuten muun muassa laskettelusuksia ja -sauvoja sekä lumilautoja. Kittilän poliisiasemalla on huutokauppapäivänä myös kalustoesittely kello 11.30 - 14.00. Kittilän poliisiasema sijaitsee osoitteessa Valtatie 60, Kittilä.

Rovaniemen huutokaupasta voit löytää itsellesi uuden polkupyörän. Edellisestä huutokaupasta on jo aikaa ja pyöriä on ehtinyt kertyä poliisin varastoon toista sataa. Varastojen kätköistä saattaa löytyä myös muuta huudettavaa. Huutokauppa järjestetään Rovaniemen pääpoliisiaseman takapihalla perjantaina 29.9. kello 10 alkaen. Osoite on Jorma Eton tie, Rovaniemi.

Kummassakin huutokaupassa suosittelemme korttimaksua. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Lapin poliisilaitos huutokauppaa jatkossa löytötavarat nettihuutokaupassa. Huutaminen on mahdollista vuoden ja kellon ympäri aina, kun poliisilla on huudettavaa.

Kittilä Lapin poliisilaitos Lappi Poliisin toiminta ja kehittäminen Rovaniemi Uutinen